Relax & Njut

Relax &Njut i Åre

Design, Bastu & Relax lounge

För att ge våra gäster en känsla av extra guldkant på sin vistelse erbjuder Hotel Åregården olika miljöer för rekreation. Unna dig en stund för att få tid att njuta och må bra i en anrik miljö som andas gamla traditioner och tidlös lyx i vårt vackra sällskapsrum. Om du hellre önskar en välförtjänt och värmande avkoppling kan vi rekommendera vår nyrenoverade och moderna bastuavdelning.

Malmstensrummet

Hotel Åregårdens sällskapsrum stoltserar både med originalmålningar från 1918 av bildkonstnären Paul Jonze och inredning från Carl Malmstens butik på Strandvägen. I dag skulle man kunna beskriva hans möbler med termer som ekologisk och social hållbarhet.
Carl Malmsten själv talade med tidens tunga mer om traditionens, hantverkets och nationens betydelse. Skansen och Nordiska museet var hans viktigaste källor till kunskap, hans Akropolis som han kallade dem. Men trots att hans möbler i mångt och mycket var en produkt av tidens tankar och ideal, har de en tidlös kvalitet som gör dem lika aktuella och älskade i dag.

Bastu & Relax lounge

Alla behöver lite avslappning efter en lång dag på fjället. Njut av våran gemensamma bastu och härliga relax lounge.
Här får ni tid att bara vara, finna energi och njuta.
Den gemensamma bastun med tillhörande relax ligger i hotellets nedre del och renoverades under 2017.